Зіткнення через коронавірус в Харкові: пенсіонера, який міг побити копів, взяли під конвой

68-річному мешканцю Полтавської області загрожує до п'яти років в'язниці, проте зараз він у лікарні з гіпертонічним кризом

Після вчорашніх зіткнень на Новгородській, коли натовп активістів не пускав на територію диспансеру для чорнобильців швидкі з пацієнтами з COVID-19, поліція затримала пенсіонера. Правоохоронці вважають, що 68-річний житель міста Лубни Полтавської області може бути причетний до побиття копів.

Пенсіонеру повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених трьома статтями КК: ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), ч. 1 ст. 279 (блокування транспортних комунікацій, а також захоплення транспортного підприємства), ч. 2 ст. 296 (хуліганство). Чоловікові загрожує до п'яти років в'язниці, проте зараз він у лікарні з гіпертонічним кризом. Біля його палати виставили конвой.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Мережу потрапили кадри того, як під стінами Харківського обласного спеціалізованого диспансеру радіаційного захисту населення на Новгородській близько сотні осіб мітингували проти відкриття диспансеру для прийому громадян, інфікованих коронавірусом. Люди не пускали на територію 4 швидкі, в одній з яких пацієнт з COVID-19 був підключений до апарату ШВЛ.

Читайте также