У Харкові сталася смертельна ДТП (ФОТО)

Водій мотоцикла отримав несумісні з життям травми

Поліція встановлює обставини загибелі мотоцикліста у Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Аварія сталася на нерегульованому перехресті вулиць Холодногірська та Робесп'єра 23 грудня близько 14:50. Попередньо було встановлено, що 57-річна кермувальниця Mercedes Benz при виконанні розвороту ліворуч виїхала на смугу зустрічного руху, де зіштовхнулася з мотоциклом Kawasaki.

40-річний водій мотоцикла отримав несумісні з життям травми та помер на місці події.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині в результаті ДТП постраждали дві людини: слідчі встановлюють обставини події. 

Автопригода сталася 21 грудня близько 05:00 в смт Васищеве Харківський район. 46-річний водій автомобіля "Subaru Outback" на автодорозі "Зміїв-Харків" не впорався з керуванням та допустив наїзд на залізобетонний стовп електропередачі, після чого автівка перекинулася. Внаслідок аварії постраждали водій транспортного засобу та 44-річний пасажир. Постраждалі були доставлені до лікарні. Після медогляду їх відпустили додому. Слідчі вирішують питання про відкриття кримінального провадження. Всі обставини аварії встановлюються.


Читайте также