У Харківській області сталася ДТП: деталі (ФОТО)

Постраждалих доставили до лікарні, а пізніше відправили додому

На Харківщині в результаті ДТП постраждали дві людини: слідчі встановлюють обставини події. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Автопригода сталася 21 грудня близько 05:00 в смт Васищеве Харківський район. 46-річний водій автомобіля "Subaru Outback" на автодорозі "Зміїв-Харків" не впорався з керуванням та допустив наїзд на залізобетонний стовп електропередачі, після чого автівка перекинулася. Внаслідок аварії постраждали водій транспортного засобу та 44-річний пасажир. Постраждалі були доставлені до лікарні. Після медогляду їх відпустили додому.

Слідчі вирішують питання про відкриття кримінального провадження. Всі обставини аварії встановлюються.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області за 11 місяців поточного року сталося 465 ДТП з потерпілими.

За даними поліції Харківської області, протягом січня-листопада 2023 року на території області було зареєстровано 465 ДТП з потерпілими, що на 40% більше ніж за аналогічний період минулого року. Загинули 83 осіб, отримали травми 620 людей. У поліції пояснили, що основними причинами дорожніх аварій є перевищення безпечної швидкості руху, порушення правил маневрування, проїзду перехресть та пішохідних переходів, а також недотримання дистанції.

“Шановні водії, під час поїздок обирайте безпечну швидкість та дистанцію руху, враховуйте обмежену видимість, зокрема у темну пору доби, а також стан дорожнього покриття. Бережіть своє життя та життя інших людей”, - звернулися у поліції до водіїв.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися