У Слобідському районі Харкова сталося затримання двох «бізнесменів»

У Слобідському районі Харкова поліцейські затримали двох чоловіків, які розповсюджували наркотичні речовини

Зловмисники "працювали" через поштового перевізника. Наркотичні речовини відправляли замовникам у посилках. Про це повідомлять "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Правоохоронці встановили, що організували незаконну схему двоє мешканців Харківської області 38 і 40 років. Один з них  виконував роль організатора, давав вказівки щодо можливостей доставлення та відправлення посилок, а також закупляв наркотичні засоби. Інший отримував від "організатора" наркотичні речовини та вказівки, куди надалі відправити посилки, якою вагою та яку кількість.

10 січня працівники карного розшуку відділу поліції № 2 ХРУП № 1 ГУНП в Харківській області у співпраці зі спецпідрозділом "СХІД" та під процесуальним керівництвом Слобідської окружної прокуратури Харкова провели санкціонований обшук автомобіля та за місцем мешкання чоловіків. Правоохоронці вилучили близько 35 тисяч гривень, наркотичні речовини, мобільні телефони, банківські картки, ваги, сім-картки та патрони.

Фігурантів затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм повідомили про підозру за ч. 2, 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Їм загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Російські військові вдарили ракетами по готелю в Харкові (ФОТО, ВІДЕО)

Близько 22:30 ворог завдав удару по Київському району міста Харків. Попередньо – ракетами системи С-300. Про це повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

В результаті обстрілу пошкоджено будівлю готельного комплексу, де в момент удару перебували понад 30 цивільних осіб. Також сталося загоряння кількох автомобілів.

Станом на зараз відомо про 13 постраждалих. Серед постраждалих – журналісти турецького видання, які проживали в готелі.

Наразі один із постраждалих – 35-річний чоловік – перебуває у важкому стані. Постраждалі забезпечені всім необхідним і перебувають під лікарським наглядом.

На місці ворожого удару продовжують працювати екстрені служби. Інформація оновлюється.

За словами начальника Головного управління Національної поліції в Харківській області Володимира Тимошка, ціллю росіян були саме іноземні журналісти, які висвітлюють події, пов’язані з військовою агресією росії проти України.

Читайте также