Поліція Харківщини затримала 25 людей: що відбувається

Людей доставляють до територіальних підрозділів поліції для перевірки

Упродовж доби поліцейські Харківщини отримали та відреагували на 1611 звернень громадян. Більшість викликів стосувалися фактів порушення законів та звичаїв війни, привласнення чужого майна, шахрайств, незаконного обігу наркотиків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції харківської області.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставили для перевірки 25 громадян.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 2500 транспортних засобів.

В ході відпрацювання території поліцейські викрили громадянку у незаконному обігу наркотичних речовин. У порушниці вилучили заборонені речовини.

Минулої доби на території Харківщини сталася 21 дорожньо-транспортна пригода, в яких 15 громадян отримали травми.

Працівники поліції викрили 2 водіїв, які керували транспортним засобом у стані сп'яніння.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Новий фейк пропагандистів: "Зеленський готовий дати команду затопити Харків"

Брехня: Сили оборони України, у разі загрози російського наступу, готові виконати наказ Зеленського і затопити Харків шляхом підриву дамб Печенізького та Трав’янського водосховищів. Про це пишуть пропагандистські Telegram-канали, інформує Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

"Ймовірно, вкидом подібних фейків росіяни погрожують атакувати дамби у Харківській області", – пишуть у Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки. Подробиці – за посиланням.

Читайте также