Через негоду на Харківщині машини витягають із снігових заметів та кюветів (Фото)

На допомогу водіям в Харківській області прийшли і рятувальники, і поліція

Сьогодні, 11 лютого,  автомобілістам,  які потрапили в скрутне становище через погодні умови, допомагають і рятувальники, і поліція. Про це повідомляють прес-служби відомств, передають "Коментарі. Харків".

У перс-службі ГУ ДСНС України у Харківській області "Коментарі. Харків" дізналися, що рятувальники витягали автомобілі із снігових заметів.


Так, у Савинцях Балаклійського району водії легкових автомобілів Daewoo Lanos та ВАЗ 2106 не могли самостійно виїхати зі снігу. ДСНСники витягали машини із заметів автомобілем підвищеної прохідності. А у Коломацькому районі області Nissan взагалі прийшлося витягати з кювету. 


У Відділ  комунікації поліції Харківської області "Коментарям. Харків" повідомили, що у зв’язку із погіршенням погодних умов до патрулювання залучили додаткові наряди поліції. Вони регулюють дорожній рух та негайно реагують на небезпечні ситуації на дорогах.

Так, у Балаклійському району поліцейські допомогли витягти із сніжного замету вантажівку, яку занесло по слизькій дорозі. Щоб уникнути аварійної ситуації тимчасово перекривали рух транспорту.


У поліції звернулися до водіїв з проханням неухильно дотримуватися правил дорожнього руху та зважати на зміну погодних умов. Пішоходів попросили дотримуватись правил переходу дороги зокрема раптово не виходити на проїжджу частину, а при русі у темну пору доби позначити одяг світловідбиваючими елементами.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що всю ніч дорожники розчищали автошляхи Харківщини від сніжних переметів та ожеледиці.

Читайте также