На Харківщині всю ніч розчищали дороги від снігових переметів (Відео)

Вночі один циклон покине Харківщину – інший прийде

Всю ніч дорожники розчищали автошляхи Харківщини від сніжних переметів. Продовжують працювати і зараз. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у перс-службі САД в області.

За даними дорожників сніг почався о 22:00 10 лютого. Він прийшов з Полтавської області. Впродовж ночі був сильний вітер. На автошляхах відкладалися снігові перемети.

Снігоприбиральна техніка працювала на всій території області. Особливу увагу приділили маршрутам з найбільшою інтенсивністю руху та аварійно небезпечним ділянкам на автомобільних дорогах державного значення. Зокрема спускам та підйомам. На обробку дорожнього покриття використали 314 кубічних метрів піщано-соляної суміші та 105 тонн технічної солі.  

Зараз на державних дорогах Харківської області працює 115 одиниць спецтехніки та 160 робітників. Вони очищають проїзну частину, ліквідують снігові перемети та ожеледицю. 

За прогнозом синоптиків, циклон вийде з області близько 23:00 11 лютого, проте вже близько 3 годині ночі 12 лютого, зайде новий циклон. Температура повітря становитиме від 0 до -1 градусу.

Вранці та вдень 11 лютого очікують пориви південно-західного вітру 15-20 м/с. Температура повітря вдень від -2 до +2 градусів. На дорогах місцями ожеледиця.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на Харківщину насувається циклон. Автомобілістів попросили неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, дистанції, швидкісного режиму та не заважати роботі спецтехніки. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися