У Харківській області голова РДА йде з команди Зеленського до Світличної

Глава району категорично не згодна з кадровою політикою "Слуги народу", яку в районі ініціював чинний губернатор Харківщини

У Харківській області голова Зачепилівської районної державної адміністрації Олена Петренко подала у відставку у зв'язку з незгодою з "Слугою народу" і політикою, яку зараз підтримує глава ХОДА Олексій Кучер. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook

"Прийняла рішення – я йду з посади голови Зачепилівської районної державної адміністрації. Тому, що не хочу стати частиною брудної гри, яку сьогодні ведуть голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер та перший заступник ХОДА Тетяна Егорова-Луценко. Сподівалася, як і всі жителі району на зміни, нові обличчя, стилю та методи роботи, і не згодна з тим, що "ЗЕ команда" нашого району формується не з нових облич, а з людей, які все життя перебігають з партії в партію і слугували не людям, а своїм корисливим інтересам. Саме на цьому ґрунтується моя заява на ім’я Президента України від 25.08.2020 року".

Вирішила йти на місцеві вибори з Блоком Світличної "Разом" та ініціативною групою "Реверс". Долучаюся до сили, яка зможе принести зміни нашому району на краще, а прикладів дійсно дуже багато, за останні 5 років".

Також у своїй публікації поки що голова РДА зазначає, що у співпраці з Юлією Світличної під час її губернаторства вони змогли здійснити:

- капітальний ремонт м'якої покрівлі 9-ти багатоповерхівок сел. Зачепилівка;

- капітальний ремонт Орчицької початкової школи;

- заміну покрівлі в Рунівщинської, Миколаївській ЗОШ I-III ст., Будинку культури с. Рунівщина, будівництво внутрішніх туалетів в кожному корпусі Зачепилівської ЗОШ I-III ст.

За час роботи "Слуги народу" істотних змін в облаштуванні району не відбулося.

 

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, кандидат на посаду міського голови Харкова, заступник голови правління "Харківського антикорупційного центру" Ігор Черняк оприлюднив свої принципи міського управління.

Читайте также