У Харкові на вокзалі водій з молотком накинувся на автомобіль

Постраждалих біля Південної залізниці немає, поліція розбирається на місці

У Харкові сьогодні вранці, 19 вересня, о 8:37, на Південному залізничному вокзалі між двома водіями стався конфлікт. Про це повідомляє відділ комунікацій ГУ НП в Харківській області.

Поліцаї розповіли, що цей час проїжджали повз вокзал і помітили, як на вулиці Благовіщенській чоловік з молотком намагається розбити вікна машина марки "Mercedes".

На місці події копи встановили, що між водіями стався конфлікт на дорозі біля Пересічного. Водій "KIA" пішов за "Mercedes" і в Харкові біля Південної залізниці, дістав молоток і почав бити скло в машині опонента.

Зараз 53-річного водія "KIA" доставили в Холодногірський відділ поліції. З ним працюють слідчі.

В результаті події ніхто не постраждав. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові п'яні молоді люди при затриманні побили 25-річного сержанта поліції. Затриманих правопорушників доставили у відділ поліції. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до п'яти років. Вирішується питання про повідомлення зловмисникам про підозру.

Читайте также