У Харкові двоє "неадекватних" побили поліцейського

Потерпілого поліцейського доставили в міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги

У Харкові п'яні молоді люди при затриманні побили 25-річного сержанта поліції. Як повідомили в прес-службі обласного "главку", інцидент стався 15 вересня близько 21:20 біля однієї з аптек на проспекті Тракторобудівників.

Слідчі з'ясували, що о 19:48 наряд групи реагування роти Управління поліції охорони в Харківській області отримав повідомлення про спрацювання тривожної сигналізації. На місці працівники поліції охорони виявили двох молодих людей, які перебували в стані алкогольного сп'яніння, вели себе неадекватно і чіплялися до перехожих. На вимоги поліцейських припинити зазначені дії громадяни відповіли агресією і почали кидатися в бійку. Поліцейські охорони застосували до правопорушників заходи фізичного впливу. Під час затримання 25-річний сержант поліції отримав тілесні ушкодження. Потерпілий поліцейський з травмою голови був доставлений в міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги. Стан здоров'я працівника поліції стабільний.

picture

Затриманих правопорушників доставили у відділ поліції. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до п'яти років. Вирішується питання про повідомлення зловмисникам про підозру.

Читайте також: Харків'янин запобіг грабіж на вокзалі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися