У Харківській області під час пожежі врятували чоловіка (фото)

Причина спалаху поки невідома

У Краснограді Харківської області пожежники врятували з вогню в житловому будинку чоловіка. Про це повідомляє ГУ ДСНС в Харківській області.

Рятувальники розповіли, що виклик надійшов до них 26 листопада о 17:28. Горів житловий двоповерховий будинок за адресою: вул. Копиленко 1, м Красноград, Харківської області.

На місце пожежі були виїхали пожежно-рятувальне відділення пожежно-рятувальної частини на автоцистерні. На момент прибуття рятувальників на першому поверсі горів матрац і домашні речі на площі 1 кв.м. Із задимленого приміщення рятувальники вивели на свіже повітря господаря квартири.

О 17:39 рятувальники локалізували вогонь і о 17:41 ліквідували.


Причина виникнення пожежі з'ясовується.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Ізюмі Харківської області запалена сигарета стала причиною пожежі, в якому загинув чоловік. Рятувальники розповіли, що 23 листопада о 13:54 на номер "101" повідомили про пожежу в приватному будинку за адресою: Ізюм, вул. Лінійна, 21. На місце події негайно приїхали рятувальники 28-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Вони встановили, що загоряння сталося на веранді, прибудованої до житлового будинку. Там під час гасіння вогню пожежники знайшли тіло загиблого господаря будинку, 1967 року народження.

Читайте также