У Харківській області куріння стало причиною пожежі: є жертви (фото)

Через сигарету згоріла веранда площею близько 12 квадратних метрів

В Ізюмі Харківської області запалена сигарета стала причиною пожежі, в якому загинув чоловік. Про це повідомили в ГУ ДСНС в Харківській області.

Рятувальники розповіли, що 23 листопада о 13:54 на номер "101" повідомили про пожежу в приватному будинку за адресою: Ізюм, вул. Лінійна, 21.

На місце події негайно приїхали рятувальники 28-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Вони встановили, що загоряння сталося на веранді, прибудованої до житлового будинку. Там під час гасіння вогню пожежники знайшли тіло загиблого господаря будинку, 1967 року народження.

Площа пожежі склала близько 12 кв.м. О 14:10 рятувальники локалізували пожежу, о 15:04 повністю ліквідували.

Згідно з попередньою інформацією, причиною пожежі могло стати необережне поводження з вогнем при палінні. Пожежники опублікували фото з місця події.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, Харківським рятувальникам 19 листопада о 16:07 на номер" 101 "надійшло повідомлення про пожежу в приватному будинку в пров. Кулешова, 15 м. Харкова. На місце події приїхали пожежники 25-й і 8-й Державних пожежно-рятувальних частин. На час їхнього приїзду в кімнаті, де стояла металева твердопаливна піч горіли перекриття та домашні речі на площі 5 кв.м. В результаті дії відкритого полум'я 47-річний господар будинку отримав опіки обличчя.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися