Харківські рятувальники витягли сімох людей з палаючого будинку

Полум'я перетворило харківську квартиру в попіл

У Харкові, 11 грудня, горів 12-поверховий будинок. Про це повідомили в пресслужбі ГУ ГСЧС України в Харківській області.

Відзначається, що повідомлення про пожежу на пр. Жуковського, 5, рятувальники отримали о 13:44. До місця події прибули 3 відділення Служби порятунку на автоцистернах та 1 відділення на автодрабині. Горіла трикімнатна квартира. Пожежники врятували власника квартири 1959 року народження. Ще 6 мешканців верхніх поверхів будинку евакуювали. Площа пожежі склала близько 40 кв. м.

О 14:07 пожежу було локалізовано, а о 14:52 повністю ліквідовано. Причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

За останні два дні це другий випадок пожежі в Київському районі. Вранці, 10 грудня, рятувальники евакуювали сім осіб з палаючого будинку на вулиці Лермонтовській, 3. На місце події відправили 2 відділення пожежно-рятувальної служби на автоцистернах та 1 відділення на автодрабині. До моменту прибуття пожежники на сходовій клітці між 3-м і 4-м поверхами вогонь охопив вже дерев'яні піддони та сміття на площі близько 10 кв.м. Від пожежі з'явилося сильне задимлення, яке піднялося на верхні поверхи. Мешканці квартир могли отруїтися.


Читайте также