У Харкові через ожеледицю автобуси потрапляють у ДТП (ФОТО)

Через ожеледицю в Харківській області збільшилася кількість ДТП

У Харкові, 12 грудня, зафіксували два ДТП з маршрутними автобусами. Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області.

Першу подію зафіксували близько 18:20. Патрульні отримали повідомлення про ДТП на Московському проспекті, 299. В районі станції метро "Індустріальна" маршрутний автобус в'їхав у стовп.


"За попередньою інформацією водій автобуса I-VAN не врахував дорожньої обстановки та скоїв наїзд на перешкоду - опору освітлення. В результаті ДТП медики госпіталізували в лікарню пасажирку автобуса", - розповіли патрульні.

Другий випадок стався на проспекті Гагаріна, 181 - в районі Одеської. Учасниками ДТП стали автомобіль Daewoo Lanos, автобус "БАЗ", автобус "ЗАЗ" I-VAN і автомобіль Audi. В результаті ДТП ніхто не постраждав. Водії від оформлення ДТП відмовилися.


Відзначається, що в Харківській області за добу сталося 113 дорожньо-транспортні пригоди. За попередні - 81. Загиблих немає.

Раніше "Коментарі" розповіли про ожеледь в Харківській області. Водіям рекомендують дотримуватися дистанції між автомобілями, паркувати машини так, щоб не заважати снігоприбиральної техніки, їхати на невеликій швидкості та уникати різких маневрів.


Читайте также