У Харкові ожеледь: Область оснастили спецстоянками для автомобілів

Українців закликали дотримуватися правил дорожнього руху У Харкові ожеледь

У Харківській області встановили спецстоянки для автомобілів, щоб водії могли сховатися від негоди. Про це повідомили в Службі автомобільних доріг Харківської області.

Відзначається, що на автодорозі "Київ-Харків-Довжанський" створено 10 таких стоянок, 4 з них - у межах населених пунктів. Фахівці облавтодору в посиленому режимі будуть контролювати стан доріг в регіоні, щоб забезпечити безпеку на трасах Харківщини. При Службі автомобільних доріг створено графік цілодобового чергування шляховиків і спецтехніки на трасах області.

У пресслужбі ДСНС розповіли, що в суботу 12 грудня на всій території України, крім Закарпаття, очікується ожеледиця на дорогах. У Харківській області оголошено жовтий рівень небезпеки. Українцям рекомендують дотримуватися дистанції між автомобілями, паркувати машини так, щоб не заважати снігоприбиральної техніки, їхати на невеликій швидкості та уникати різких маневрів.

Нагадаємо, бійці Харківського загону на ділянці відділу прикордонної служби "Вовчанськ" виявили згорілий мікроавтобус з контрабандою . Машина потрапила в протиконтрабандний рів, що і зупинило порушників. Прикордонники в мікроавтобусі знайшли залишки червоної ікри, поруч лежала тара з-під чорної ікри.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися