У Харкові рятувальники більше години гасили вночі пожежу в гаражі (фото)

Вогонь охопив автомобіль "дев'ятку" і дістав до даху

У Основ'янському районі Харкова пожежники цієї ночі загасили велика пожежа в гаражі. Про це повідомляє ГУ ДСНС в Харківській області.

Рятувальники розповіли, що повідомлення про займання надійшло до них 24 грудня о 00:58. Горіло приміщення на території приватного будинку по вулиці Одеській, 60.

На місце виклику прибули підрозділи 41-ДПРЧ та 2-ДПРЧ ГУ ДСНС України в Харківській області на автоцистернах.

Рятувальники в ході розвідки встановили, що у дворі приватного будинку вогонь повністю охопив дерев'яну прибудову до гаража та автомобіль "ВАЗ-2109", який був в ній. Також частково горів стеля. Загальна площа пожежі склала 30 м кв.

О 1:44 рятувальники локалізували пожежу, о 2:54 остаточно ліквідували.

Причина виникнення пожежі та збитки з'ясовуються. Пожежники опублікували фото з місця події.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, 18 грудня, на номер" 101 "повідомили про пожежу о 3:58 ранку. Загорівся металевий торговий павільйон за адресою Зміїв, пров. Залізничний, 115. На місце виклику прибуло оперативний підрозділ 58-ї Державної пожежно-рятувальної частини на автоцистерні. По прибуттю рятувальники встановили, що вогонь охопив магазин з продажу сантехніки на площі 50 кв.м. Поруч з обох сторін стояли ще два подібних павільйону, яким загрожувало загоряння. На гасіння пожежі та захист сусідніх магазинів пожежники подали два пожежних стовбури.


Читайте также