Під Харковом загасили пожежу в торговому павільйоні

Згорів металевий магазин з продажу сантехніки

У Змієві Харківської області сьогодні рано вранці загорівся магазин. Про це повідомляє ГУ ДСНС в Харківській області.

Сьогодні, 18 грудня, на номер "101" повідомили про пожежу о 3:58 ранку. Загорівся металевий торговий павільйон за адресою Зміїв, пров. Залізничний, 115.

На місце виклику прибуло оперативний підрозділ 58-ї Державної пожежно-рятувальної частини на автоцистерні. По прибуттю рятувальники встановили, що вогонь охопив магазин з продажу сантехніки на площі 50 кв.м. Поруч з обох сторін стояли ще два подібних павільйону, яким загрожувало загоряння. На гасіння пожежі та захист сусідніх магазинів пожежники подали два пожежних стовбури.

О 4:19 рятувальники пожежу локалізували, а о 06:50 повністю ліквідували. Завдяки оперативним діям рятувальників площа пожежі не розширювалася, сусідні конструкції вийшло врятувати.

Причина виникнення загоряння та збитки, завдані вогнем, з'ясовуються. Рятувальники опублікували фото з місця подій.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Балаклії Харківської області під час пожежі жінка отруїлася чадним газом. Дзвінок про подію надійшов на "101" 17 грудня о 4:42. Горів будинок на вулиці Мостовий, 7. На місце події направили одне відділення пожежно-рятувальної служби ДСНС. На момент прибуття пожежників в житловому будинку у вогні були домашні речі та перекриття на площі 10 кв.м. На місці пожежі постраждала господиня 1935 року. Жінку відвезли в Балаклійської ЦРЛ (діагноз отруєння чадним газом).





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися