Стрілянина з участю поліції: в крові водія Subaru знайшли наркотики

Водія машини раніше вже притягували до відповідальності за порушення правил дорожнього руху

Водій і пасажири автомобіля Subaru Forester, по якій 13 лютого відкрив стрілянину харківський патрульний, знаходилися під дією канабіноїдів. Про це повідомляє "АТН".

Зі слів адвоката патрульного Ярослава Смілянського, така інформація отримана у відповідь на адвокатський запит в управління патрульної поліції.

"Згідно з відповіддю, особи в автомобілі Subaru Forester, а саме водій і пасажири перебували у стані наркотичного сп'яніння, обумовлених вживанням канабіноїдів. Після того, як вони звернулися за медичною допомогою, вони пройшли огляд", - зазначив адвокат.

Крім того, підкреслює Смілянський, є дані, що водія машини раніше вже притягували до відповідальності за порушення правил дорожнього руху.

Водієві, зазначили в патрульній поліції, загрожує штраф і позбавлення прав строком на рік. Складені матеріали вже направлено до Орджонікідзевського райсуду в Харкові. Питання про притягнення водія до адміністративної відповідальності вирішуватимуть судді.


Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харкові на вул. Озерянської автомобіль ВАЗ-11193 врізався в електроопору.

Читайте также