На Харківщині знову смертельне ДТП: трактор знищив легковик (ФОТО)

У Харківській області водій виїхав на зустрічну смугу для обгону та позбувся життя

Біля села Слобідське на автодорозі Харків-Вовчанськ, 16 квітня, легковик Volkswagen Golf зіткнулася з трактором JCB. Про це повідомили в пресслужбі ДСНС Харківської області, а подробиці розповіли на сайті ГУ Нацполіції Харківщини.

За даними правоохоронців, водій легковика заради обгону виїхав на зустрічну. Однак чоловік не розрахував відстань та зіткнувся з трактором, який їхав на нього. ДТП сталося близько 14:40. Водій Volkswagen Golf загинув на місці. Чоловікові було всього 32 роки. Тіло загиблого діставали 2 відділення ДСНС на аварійно-рятувальних автомобілях. Інформацію про ДТП зареєстрували в єдиному обліку, а зараз вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нагадаємо, в Харківській області на трасі Київ-Харків-Довжанський, 15 квітня о 21:13 сталося смертельне ДТП. За словами рятувальників, зіткнулися два автомобілі ВАЗ-2106 і Renault Logan. За кермом ВАЗ був 19-річний хлопець, який не зміг пережити всі отримані травми та помер. Також постраждали ще три людини: пасажир ВАЗ, водій і пасажир Renault Logan. Їх усіх бригада швидкої допомоги госпіталізувала в 4-ї лікарні Харкова з травмами середньої тяжкості. Щоб дістати тіло загиблого хлопця, на місце події приїжджали рятувальники на автомобілі САРМ.

Раніше "Коментарі" розповіли про ДТП в селі Маховик на трасі в напрямку села Петрівка, за даними поліції, 41-річний водій автомобіля Chery QQ, житель села Наталине Красноградського району, не впорався з керуванням і перевернув автомобіль. В результаті ДТП водій загинув.


Читайте также