На Харківщині сталася смертельна ДТП: Автомобіль сплюснуло (ФОТО)

У Харківській області водій не впорався з керуванням та перевернув автомобіль

У селі Маховик на трасі в напрямку села Петрівка, 11 квітня, відбулося смертельне ДТП. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП України в Харківській області.

За даними поліції, 41-річний водій автомобіля Chery QQ, житель села Наталине Красноградського району, не впорався з керуванням та перевернув автомобіль. В результаті ДТП водій загинув, а 43-річного пасажира з тілесними ушкодженнями доставили в районну лікарню. Стан здоров'я чоловіка задовільний.

Слідчі порушили кримінальне виробництво за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, в Харкові, 12 квітня, на перехресті проспекту Науки та вулиці 23 Серпня загорілася маршрутка з пасажирами. До приїзду рятувальників пасажири оперативно покинули салон. На щастя, ніхто з них не постраждав. Попередньою причиною події стало загоряння в моторному відсіку через коротке замикання електромережі або паливної системи. У ДСНС відзначили, що локалізувати пожежу вдалося вже о 8:42, а повністю ліквідувати о 08:47.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися