В Харкові помітили позашляховик, який зухвало припаркували на тротуарі біля входу в Харківську ОДА

Голова ХОДА Кучер, як і патрульні, поки ніяк не відреагували на звернення

Сьогодні вдень, 3 березня, на пішохідному майданчику біля головного входу до Харківської обласної державної адміністрації помітили припаркований позашляховик. Відповідне фото у соцмережі виклав голова громадської організації Антикорупційний блок учасників АТО Антон Сосницький, передають "Коментарі. Харків".

На фото видно, що на тротуарі стоїть Toyota білого кольору з номерами "АХ 8880 НР".  До фото доданий допис: "Небожителі "оновленої" ХОДА рівніше інших харків'ян? Олексій Кучер або своїм все, а чужим закон? P.S .: не забудьте особисто проконтролювати". 

Слід зазначити, що голова ХОДА поки ніяк не відреагував на це звернення.

Кому саме належить автомобіль наразі невідомо. Ймовірно, на ньому приїхав хтось з чиновників облдержадміністрації. Слід зазначити, що харків’ян обурила така поведінка державного службовця. 

Як розповів "Коментарям. Харків" автор фото, на порушення правил дорожнього-руху з боку водія позашляховика в поліції не відреагували. Спочатку він звернувся до патрульного екіпажу, який стояв поряд з волонтерською палаткою "Все для перемоги", потім до патрульних, які проїжджали повз. Проте копи не захотіли зв’язуватися з "небожителями".

Антон Сосницький каже, що це неприпустима ситуація, а той факт, що чиновники навіть у таких дрібницях дозволяють собі порушення, свідчить про вседозволеність, якої не має бути.

 

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що через депутата від "Самопомочі", яка спровокувала ДТП, перекрили центральну вулицю Харкова.


Читайте также