У Харківській області чоловік сокирою забив до смерті жінку похилого віку (ФОТО)

На Харківщині правоохоронці нарешті знайшли вбивцю літньої жінки

У Лозовій 13 червня поліцейські знайшли тіло забитої до смерті 63-річної жінки. Про це повідомили в ГУ Нацполіції Харківської області.

У вбивстві правоохоронці підозрювали 36-річного жителя Кропивницького, якого раніше вже судили за вбивства і крадіжки. Чоловік переховувався від силових структур і його оголосили в розшук. При цьому зловмиснику заочно повідомили про підозру в умисному вбивстві передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Прикмети підозрюваного: на вигляд 30-35 років, зріст близько 170-175 см, чорні коротке волосся, худорлявої статури. Є родимка на правій щоці.

Поліцейські Лозівського районного відділу відшукали злочинця 6 липня і затримали його. Чоловік в усьому зізнався. За його словами, він випадково познайомився з померлою і кілька днів жив у неї.

У якийсь момент між ними зав'язався конфлікт і чоловік сім разів вдарив господиню сокирою по голові. Зловмисника посадили в ізолятор тимчасового утримання. Тепер йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Інші новини Харківщини:

У Харкові в районі Нові будинки 16-річний хлопець Олександр побив дівчину прямо на очах у її однолітків та зламав їй ніс. Після цього інші підлітки поставили неадеквата на коліна і змусили просити вибачення перед дівчатами. За даними прокуратури, 16-річний хлопець побив 14-річну, оскільки його дівчина була в поганих відносинах з постраждалої. На підлітка склали цивільний позов про відшкодування моральної шкоди на суму близько 150 тис. Грн.

У Харкові громадянин Іраку організував власний бізнес, завдяки якому незаконно переправляв на територію України своїх співгромадян. 43-річний чоловік жив в Харкові та займався пошуком жінок, які погодилися б на шлюбну авантюру за 300 доларів. Він оформляв фіктивний шлюб між громадянками України та громадянами Іраку, які віддавали за таку послугу по 1500 доларів.


Читайте также