На Харківщині поставили камінь дружби з Росією: не простояв і двох годин

Представник ОПЗЖ знову спробував відновити камінь дружби з Росією

У Харкові 12 липня депутат Харківської міськради Андрій Лесик (ОПЗЖ) за свої гроші відновив камінь дружби українського і російського народів в селі Руська Лозова. Вже через годину його розбили. Про це розповіли в організації "Фрайкор" і опублікували фото розбитого каменю.

"Одіозний Лесик вкотре намагається "відновити дружбу з російським народом". Невідомі патріоти ще швидше показують йому, що він недоцільно використовує медведчуківські гроші", - написали в організації.

Нагадаємо, в селі Руська Лозова Дергачівського району представники фракції ОПЗЖ встановили пам'ятник "дружби українського і російського народів" ще вкінці березня.

Камінь розбили представники громадської організації "Фрайкор". Це підтвердив їх лідер Георгій Тарасенко. Пам'ятник простояв лише кілька годин. Також в обласному представництві Українського інституту національної пам'яті кажуть, що такі дії ОПЗЖ суперечать "здоровому глузду", оскільки РФ вже визнали країною-агресором стосовно України. СБУ попросили відреагувати на дії депутата Лесика.

Читайте также