У Харківській області на кладовищі грузин 32 рази вдарив ножем восьмирічну дитину

На Харківщині суд виніс вирок вбивці

В смт Великий Бурлук 3 вересня 2017 року уродженець Грузії і громадянин України разом з восьмирічним хлопчиком пив алкоголь і їв продукти, які зібрав з могил. Дитина від спиртного знепритомніла, а чоловік дістав ніж (теж знайшов на могилах) і вдарив його 32 рази. Вбивці нарешті винесли вирок, передає Depo.Харьков.

За даними Чугуївського міського суду Харківської області, у чоловіка всього сім класів освіти. Виявилося, що грузин знаходиться на обліку у психіатра з діагнозом помірна розумова відсталість. Суд визнав його винним у скоєнні злочину за п. П. 2, 4 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Тепер чоловік проведе 15 років за гратами.

Ще в 2017 році поліцейські розповідали, що чоловік напоїв дитини горілкою, а після відніс на пустир де і зарізав. Психічно хворому людині здалося, що хлопець робить замах на його право збирати з могил їжу і напої. За словами зловмисника, йому подобається колір крові. Після вбивства він щодня приходив до місця, де поховали хлопчика, і дивився, як розкладається тіло.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Харкові посадили раніше судимого чоловіка, який по п'яні, побив власну тещу заради документів на квартиру до напівсмерті. Вночі він зайшов до жінки в кімнату, яка лежала в ліжку, взяв її за ноги, кинув на підлогу і потягнув в зал, де почав душити її і бити по обличчю.

В результаті жінка потрапила в лікарню з численними побоями. Лікування оплачувала дочка жінки і сестра дружини зловмисника, яка розповіла, що мати скаржилася на сестру і її чоловіка. За словами жінки, вони відбирали у неї пенсію і били. Коли фігурант вийшов в перший раз з в'язниці, мати розповіла доньці, що він її точно вб'є.


Читайте также