Під Харковом п'яний водій збив дітей і зник: їх стан важкий (ФОТО)

Вирішується питання про обрання водієві запобіжного заходу

27 липня близько 21:00 у Чугуївське районне управління поліції Харківської області надійшло повідомлення від жительки смт Вільча Чугуївського району про те, що невідомий водій автомобіля ВАЗ-2106 збив підлітків 14 і 15 років. Діти пересувалися узбіччям дороги, пише видання Depo.Харьков, посилаючись на пресслужбу ГУ НП України регіону.

Після події 65-річний водій зник з місця дорожньо-транспортної пригоди. Діти були госпіталізовані у важкому стані.

Поліцейським вдалося розшукати автомобіль за межами населеного пункту. За кермом виявився місцевий житель, який мав явні ознаки алкогольного сп'яніння.


Правоохоронці встановлюють обставини аварії. Вирішується питання про обрання водієві запобіжного заходу і повідомленні йому про підозру у вчиненні злочину.


Нагадаємо, що в селищі Мальцівка Лозівського району Харківської області зіткнулися два авто - Daewoo Sens і вантажівка МАЗ, а 26 липня на проспекті Любові Малої, 4 в Новобаварському районі Харкова водій автомобіля екстреної медичної допомоги збив на смерть пішохода.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що в Харківській області Куп'янський міськрайонний суд визнав винним 30-річного чоловіка, який порушив правила дорожнього руху і відправив на той світ цілу сім'ю. У прокуратурі розповіли, що водія засудили до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 9 березня 2021 року засуджений на великій швидкості виїхав на дорогу між населеними пунктами Ківшарівка та Кругляківка, де зіткнувся з автомобілем ЗАЗ, в якому перебувала подружня пара.


Читайте также