Під Харковом 13-річний шкуродер вбив шестирічну дівчинку (ФОТО)

Підлітка судитимуть за умисне вбивство

В смт Старий Салтів близько опівночі знайшли тіло вбитої шестирічної дівчинки в покинутому будинку. Подробиці розповіли в прес-службі Національної поліції Харківської області.

За даними правоохоронців, вбивцею виявився 13-річний сусід маленької дівчинки. Попередньо він бив її по обличчю і голові. Хлопець живе з мамою. За словами жителів в соцмережах він мучив тварин.

У спецприймальник хлопця через вік посадити поки неможливо, тому поліція чекає дозволу суду. Шукали дівчинку волонтери, кінологи, нацгвардійці, рятувальники та правоохоронці Чугуївського та сусідніх районів. Уже на місці працювали слідчі та мед експерти.

Злочин за статтею "Умисне вбивство" внесли в ЄРДР. Тепер підлітку загрожує від десяти до п'ятнадцяти років в'язниці або довічне ув'язнення.

Інші новини:

  У Чугуївському районі 27 липня водій автомобіля ВАЗ-2106 збив підлітків 14 і 15 років. Після події 65-річний водій зник з місця ДТП. Діти були госпіталізовані у важкому стані. Поліціянтам вдалося розшукати автомобіль за межами населеного пункту. За кермом виявився місцевий житель, який мав явні ознаки алкогольного сп'яніння.

  Співробітники правоохоронних органів затримали зловмисників, які шантажували поліціянта, відправляючи йому повідомлення з погрозами про розправу, а також пошкодили йому автомобіль, встромивши сокиру в його дах. Вже 27 липня співробітники прокуратури повідомили про підозру чотирьом чоловікам за фактом погроз поліцейському і пошкодження його майна.

  У Харківському зоопарку померла слониха Тенді. Малятко приїхала в Харківський зоопарк з Одеси у дворічному віці. Згодом, коли слоненя почав набирати вагу, працівники помітили проблеми із задніми ногами. Тенді кульгала, неправильно ставила стопу, що призвело до викривлення ніг і системних змін, які не дозволяли нормально рухатися


Читайте также