У Харкові в машину поліцейського встромили сокиру (ФОТО)

Співробітники прокуратури повідомили причетним про підозру

Співробітники правоохоронних органів затримали зловмисників, які шантажували поліцейського, надсилаючи йому повідомлення з погрозами про розправу, а також пошкодили йому автомобіль, встромивши сокиру в його дах. Про це пише Кharkiv Today, посилаючись на повідомлення Харківської обласної прокуратури.

27 липня співробітники прокуратури повідомили про підозру чотирьом чоловікам за фактом погроз поліцейському і пошкодження його майна.

"Встановлено, що отримання погроз зазначеним поліцейським пов'язано з його професійною діяльністю, оскільки він, будучи співробітником управління стратегічних розслідувань, займався розкриттям тяжких та особливо тяжких злочинів, в тому числі документуванням злочинної діяльності організованих груп", - повідомили в прокуратурі.

picture

Причетні до злочину знаходяться під вартою без можливості внесення застави, одному з них обрали запобіжний з правом внесення застави в розмірі 454 тисячі гривень. У прокуратурі мають намір оскаржити таке рішення.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що в Чугуївське районне управління поліції Харківської області надійшло повідомлення від жительки смт Вільча Чугуївського району про те, що невідомий водій автомобіля ВАЗ-2106 збив підлітків 14 і 15 років. Постраждалі пересувалися узбіччям дороги. Після події 65-річний водій зник з місця ДТП. Діти були госпіталізовані у важкому стані. Поліцейським вдалося розшукати автомобіль за межами населеного пункту. За кермом виявився місцевий житель, який мав явні ознаки алкогольного сп'яніння.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися