У Харкові п'яний поліцейський потрапив у ДТП, спробував втекти та потрапив ще в одне (ФОТО)

У Харкові п'яний поліціянт став винуватцем масштабної аварії

У Харкові 14 листопада працівник Охтирського відділу поліції ГУНП в Сумській області Антон Ковальчук 1995 року народження за кермом Mitsubishi в'їхав у автомобіль Lada, що рухався попереду, після цього він спробував втекти та врізався у Chevrolet та Hyindai. Спікер Територіального управління ДБР у Полтаві Олександр Білка підтвердив, що за кермом був саме Антон, повідомляє Depo.Харків.


За попередніми даними, поліціянт п'яний сів за кермо. Його та водія Chevrolet госпіталізували. Співробітники Територіального управління ДБР Полтави вже розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 286-1 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп'яніння).

Наразі Антону Ковальчуку загрожує до 3 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 5 років.  

Інші ДТП:

У Харкові 11 листопада на пр. Науки водій на пішохідному переході збив двох 13-річних дітей, які йшли на зелений сигнал світлофора. Спікер обласної прокуратури Дмитро Чубенко розповів, хто був за кермом. За словами Дмитра, чоловікові 34 роки й він ніде офіційно не працює. При цьому автомобіль належить взагалі не йому, а нікому юридичній особі. У соцмережах почала поширюватися інформація, що водій є сином чиновника, але це виявилося неправдою.

Увечері 26 жовтня суспільство потрясла звістка про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох із тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20:40 на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості, порушивши правила дорожнього руху, зіштовхнувся із Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.

Читайте также