У Харкові чоловік просвердлив термінал і поцупив із нього гроші (ФОТО)

Злочинцеві загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років

У Харкові було затримано чоловіка, який просвердлив отвори в корпусах терміналів у місті та викрадав із них гроші. Про це повідомляється у пресслужбі ГУНП Харківської області.


Так, за інформацією джерела, у ніч проти 12 грудня харків'янин знаходився біля платіжного термінала на вулиці Леся Сердюка. Для скоєння злочину чоловік наперед підготував необхідні інструменти. Він просвердлив отвір у корпусі та витягнув гроші у розмірі понад 37 тисяч гривень.


Правоохоронці затримали злочинця. Ним виявився 41-річний мешканець Харкова, який раніше вже був засуджений за скоєння корисливих злочинів. Слідчими було встановлено, що чоловік причетний до ще 40 правопорушень на території всієї країни.


Затриманому загрожує покарання у вигляді ув'язнення терміном від трьох до шести років. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що харків'ян попереджають про "віконні" шахраїв. Пенсіонерка з Харкова стала жертвою аферистів, які запропонували провести безплатне післягарантійне обслуговування вікон. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові з'явилася нова шахрайська схема, за допомогою якої аферисти виманюють у людей їхні особисті дані, щоб потім вкрасти їхні гроші з банківських карток, обіцяючи перевести "щеплену тисячу" на рахунок. Проте натомість із карт городян починають пропадати гроші. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

Читайте также