У Харкові помер суддя

Серце Валентина Гомади перестало битися на 47-му році життя

У Харкові пішов із життя суддя Ленінського районного суду Гомада Валентин Андрійович. Про це повідомили у пресслужбі суду.

Сьогодні, 4 січня, у пресслужбі опублікували інформацію про смерть судді. Зазначається, що серце Валентина Гомади перестало битися на 47-му році життя. Причину смерті поки що не розголошують.

"У пам'яті працівників суду він назавжди залишиться порядною і позитивною в будь-яких ситуаціях людиною, кваліфікованим та досвідченим юристом, справжнім спеціалістом своєї справи", - йдеться у повідомленні.

Гомада Валентин Андрійович пропрацював суддею Ленінського районного суду у Харкові менш як рік. Указом Президента України від 24 листопада 2020 року Гомада було зараховано до штату Ленінського районного суду м. Харкова.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові на 87-му році життя помер професор кафедри нової та новітньої історії історичного факультету, Заслужений працівник Вищої школи УРСР, відмінник народної освіти УРСР Євген Петрович Пугач. За своє життя Пугач написав понад 40 наукових праць, а під його керівництвом було захищено понад сім кандидатських дисертацій. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові помер кандидат юридичних наук Харківського національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого Анатолій Марушев. Серце вченого перестало битися на 62-му році життя. Анатолій Дмитрович присвятив своє життя науково-викладацькій діяльності в університеті. На кафедрі криміналістики він працював із 1992 року. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

Читайте также