У Харкові помер професор одного з ВНЗ: прощання відбудеться у крематорії

За своє життя Пугач написав понад 40 наукових праць, а під його керівництвом було захищено понад сім кандидатських дисертацій

У Харкові на 87-му році життя помер професор кафедри нової та новітньої історії історичного факультету, Заслужений працівник Вищої школи УРСР, відмінник народної освіти УРСР Євген Петрович Пугач. Про це повідомляється на сторінці Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна у Facebook.

За інформацією джерела, Євген Пугач упродовж тривалого часу боровся з тяжкою хворобою. 18 грудня стало відомо, що він помер.

Зазначається, що все життя професора було пов'язане з Харківським університетом. Довгі роки він присвятив науковій та викладацькій діяльності. Обіймав такі посади як декан, завідувач кафедри, директор музейного комплексу Харківського університету.

За своє життя Пугач написав понад 40 наукових праць, а під його керівництвом було захищено понад сім кандидатських дисертацій.

На сторінці Каразинського університету повідомляють, що прощання з професором відбудеться сьогодні, 20 грудня, у харківському крематорії у селі Жихор. Початок прощальної церемонії о 14.30.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові помер кандидат юридичних наук Харківського національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого Анатолій Марушев. Серце вченого перестало битися на 62-му році життя. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що почесний громадянин Дергачівського району Харківської області, науковець, доктор наук, професор, заслужений діяч науки та техніки України Валерій Бакуменко пішов із життя. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися