У Харкові авто влетіло в бетонну огорожу (ФОТО)

Внаслідок пригоди ніхто не постраждав

Вранці в Основ'янському районі Харкова сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля. Про це повідомляється в Telegram-каналі "СТО Харків. Автомобільний Харків".

За інформацією джерела, сьогодні, 4 січня, на вулиці Південнопроектній легковик влетів у бетонний паркан. Зазначається, що водій намагався випередити інше авто, але не впорався з керуванням на слизькій дорозі та влетів у огорожу.

Внаслідок пригоди транспортний засіб отримав сильні механічні пошкодження. Щодо самого водія, в Мережі пишуть, що він не постраждав. Інших постраждалих також внаслідок аварії немає.

У Telegram-каналі "СТО Харків. Автомобільний Харків" опублікували фотографії з місця дорожньо-транспортної пригоди.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що співробітники поліції просять харків'ян утриматися від виїздів, особливо за межі області. Причиною тому величезна кількість опадів та ожеледиця на дорогах. Також водіїв просять уважно стежити за дорожньою обстановкою та дотримуватися правил дорожнього руху. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові на вулиці Зубарєва п'яний чоловік на Mazda на пішохідному переході врізався в іншу машину і спробував втекти. Його змогли затримати перехожі та викликати поліцію. За словами очевидців, чоловік врізався лоб у лоб у Volkswagen, який рухався зустрічною смугою. Після цього п'яний водій Mazda злякався і почав заднім ходом їхати з місця ДТП. Він встиг проїхати кілька кварталів, перш ніж його затримав постраждалий разом із перехожими. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

Читайте также