У Харкові автомобіль наскрізь пробив бетонну огорожу (ФОТО)

Daewoo Lanos зруйнував огорожу

У Харкові 10 вересня на вулиці Великій Панасовській водій за кермом автомобіля Daewoo Lanos врізався в паркан. Відповідні фотографії очевидці публікують в соцмережах.

На фото видно, що автомобіль буквально протаранив наскрізь огорожу. Подробиці події правоохоронці поки не встановили. 

Інші ДТП у Харківській області:

 У Чугуєві 1 вересня на вулиці Мічуріна близько 15:30 жінка за кермом ВАЗ-2103 збила двох дітей. У правоохоронних органах розповіли, що жінка їхала на нерегульованому перехресті, а при повороті вліво вона не впоралася з керуванням та збила дітей. У Харківську міську клінічну лікарню швидкої та невідкладної медичної допомоги госпіталізували 10-річну дівчинку та 11-річного хлопчика.

 У Харкові на вулиці Зубарєва п'яний чоловік на Mazda на пішохідному переході врізався в іншу машину та спробував втекти. Його змогли затримати перехожі та викликати поліцію. За словами очевидців, чоловік врізався лоб у лоб у Volkswagen, який рухався по зустрічній смузі. Після цього п'яний водій Mazda злякався та почав заднім ходом втікати з місця ДТП. Він встиг проїхати кілька кварталів, перш ніж його затримав потерпілий разом із перехожими.

 Двоє молодих людей намагалися вкрасти BMW в іноземця, але їх почала переслідувати поліція, в результаті чого 22-річний викрадач за кермом авто потрапив у ДТП. Один із юнаків виявився неповнолітнім, його спільнику загрожує подвійне покарання за незаконне заволодіння транспортним засобом групою осіб та залучення неповнолітнього у незаконну діяльність.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися