На Харківщині в міськраді побилися депутати: одному з них повідомили про підозру (ВІДЕО)

Один із депутатів накинувся на свого колегу з кулаками

Поліція Ізюмщини повідомила про підозру депутата Ізюмської міської ради. Причиною цього став напад на свого колегу під час чергової сесії міськради. Про це повідомляється у пресслужбі Поліції Ізюмщини.

У ході проведення розслідування правоохоронці встановили, що між двома депутатами у міськраді виникла словесна суперечка, під час якої один із них напав із кулаками на свого опонента та завдав йому тілесних ушкоджень. Наразі чоловікові повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.

Як повідомляє видання Depo.Харків, інцидент трапився у січні 2021 року. Бійка сталася між представником партії "Нові особи" Анатолієм Жидковим та представником ОПЗЖ Денисом Штейманом.

Незабаром відео бійки депутатів у міськраді було опубліковано у соціальній мережі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові через жінок розгорнулася масштабна бійка з поліцейськими. За словами очевидців, щонайменше 13 чоловіків накинулися на чотирьох поліцейських. Патрульні змогли викликати підкріплення та на місце прибули 30 екіпажів поліції. В результаті поліція затримала сімох людей віком від 19 до 50 років. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що харків'яни забили на сполох у соціальних мережах через те, що на площі Поезії молодь майже щодня влаштовує "п'яні розбирання", а поліція не реагує, бо неповнолітніх затримувати проблемно. Відео пригод із камер спостереження та мобільних перехожих з'явилися у Харківських Telegram-каналах. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

Читайте также