Бійку школярів у Харкові зняли на відео: бьють лежачих

Місцеві б'ють на сполох у соцмережах: на площі Поезії молодь майже кожного дня влаштовує "п'яні розборки", але поліція не реагує, бо неповнолітніх затримувати проблемно

Пізно ввечері у Харкові на площі Поезії розпочалася масова бійка. Відео з камер спостереження та мобільних перехожих з'явилися у Харківських Telegram-каналах.

У сквері на площі Поезії підлітки регулярно влаштовують "відпочинок" біля фонтану перед будівлею банку. Цього разу молодь після 10 вечора влаштувала величезну бійку "натовп на натовп". Очевидці стверджують, що під час заворушення повз сквер проїхав екіпаж патрульної поліції, пригальмував та поїхав геть, навіть не спробувавши втрутитися.

Бійка була серйозною: підлітки налітали одне на одного по кілька людей та добивали лежачих.

Від одного з хлопців, який не ворушився, і якого продовжували бити, дівчатам довелося відтягувати нападників, аби надати йому якусь допомогу.

Дехто з ймовірних учасників бійки розповів, що причиною стало те, що на одному майданчику відпочивали дві різні компанії, і не змогли поділити територію. Одна компанія запропонувала вирішити усе мирно та продовжити відпочинок, але друга заявила, що це їхня територія та викликала своїх друзів, які щойно приїхавши, одразу влаштували бійку. У хід пішли перцові балончики та кулаки.

"Нікого не тривожить ідіотизм? Бидло на Площі Поезії. Ну і район", - коментують інцидент у соцмережах.

Місцеві жителі розповідають, що у цьому сквері постійно відбуваються сутички між підлітками шкільного віку. Усю провину покладають на розташований прямо навпроти супермаркет, у якому діти можуть придбати собі дешевий алкоголь, з яким вони і продовжують "не культурний" відпочинок на культурній площі Поезії.

"Це повний треш для мешканців довколишніх будинків - музика, мат, крики, бійки, швидка - через день - цих придурків розганяють лише суворі морози", - розповідають місцеві.

За словами мешканців району, поліцію з цього приводу викликали вже багато разів, але вони не приїздять. Причина проста - основна маса "відпочиваючих" - неповнолітні, затримання яких для поліції є проблемним.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, як на зупинці побилися двоє водіїв маршруток, один вдарив іншого кілька разів ножем, після чого втік на своїй маршрутці.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися