Яку погоду очікувати харків'янам 9 квітня

Істотних опадів не передбачається

Завтра, 9 квітня, у Харкові та області очікується мінлива хмарність, без опадів. Про це інформує Харківський Гідрометцентр.

Вітер буде південно-західний, 5 - 10 м / с. Температура вночі сильні заморозки 1 - 6 ° тепла, на поверхні грунту заморозки 0 - 3 °; вдень 14 - 19 °. По місту: температура повітря вночі 2 - 4 ° тепла, на поверхні грунту заморозки 0 - 3 °; вдень 16 - 18 °.

За даними порталу "Синоптик", у четвер, 9 квітня, ввечері у Харкові погода проясниться, але до цього моменту небо буде вкрите хмарами. Опадів не передбачається.


Народний прогноз погоди

9 квітня вшановується пам'ять мучениці Матрони Солунської. У народі святу називають Матрона Настовниця, тому що у цей час бувають ранкові заморозки - сніг від них замерзає, і люди ходять як по "насту". З теплих країв продовжують повертатись птахи: вівсянки, пігалиці, чибіси. Якщо чибіс летить низько - до тривалої сухої погоди; якщо він кричить звечора - до ясної погоди. Якщо весняний лід тоне чи залишається на березі, то літо буде холодним.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що 9 квітня з 10:00 до частини будинків, розташованих у Київському районі Харкова припинять водопостачання.

Читайте также