Які роботи щодня виконують в одному з районів Харкова (ФОТО)

У деяких споживачів у Харкові відсутнє водопостачання

У Салтівському районі Харкова щодня ведуться ремонтні та профілактичні роботи на об'єктах водопровідного господарства. Це дозволяє повністю контролювати ситуацію з подачею води. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”. 

Начальник Салтівської районної служби В'ячеслав Глущенко розповів, минулого року бригади Салтівської служби зовнішніх водопровідних мереж 422 пошкодження на водоводах. Також спеціалісти впорядкували 275 оглядових колодязів і капітально відремонтували 102 водорозбірні колонки.

У районі виконують заключний цикл комплексу відновлювальних заходів на магістралі діаметром 300 мм на вул. Чигирина. Тривають роботи з заміни ділянки технічно зношеного трубопроводу завдовжки 15 м. “На час ремонту магістралі підвезення води мешканцям здійснюється автоцистернами підприємства, і орієнтовно 26 січня  після остаточного завершення робіт, водопостачання відновимо у повному обсязі", - повідомив В'ячеслав Глущенко. 

Також 25 січня ремонтники почали проводити відновлювальні роботи на 15-ти пошкоджених ділянках водоводів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що протягом вихідних (14-15 січня), попри чергову ворожу ракетну атаку, бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу “Харківводопостачання” ліквідували 23 пошкодження на ділянках трубопроводів. Зокрема в Індустріальному районі ремонтники оперативно ліквідували аварії на магістралях на вул. Великій Кільцевій (діаметр 300 мм), пр. Героїв Харкова та вул. Роганській (діаметр 100 мм).


Читайте также