Комунальники розповіли про особливості ремонту водоводів у Харкові

Ремонтні роботи проводять без відключення водопостачання

Протягом минулих вихідних, попри чергову ворожу ракетну атаку, бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу “Харківводопостачання” ліквідували 23 пошкодження на ділянках трубопроводів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”. 

Зокрема в Індустріальному районі ремонтники оперативно ліквідували аварії на магістралях на вул. Великій Кільцевій (діаметр 300 мм), пр. Героїв Харкова та вул. Роганській (діаметр 100 мм).

Щоб не відключати городян від водопостачання напередодні ремонтних заходів працівники чітко скоординували план дій, а також запаслися необхідною спецтехнікою та матеріалами. Начальник районної служби зовнішніх водопровідних мереж Володимир Сундук розповів, що у результаті все це дозволило оперативно усунути пошкодження, після чого території впорядкували. 

Сьогодні, 16 січня, бригади АВР комплексу “Харківводопостачання” ліквідують 18 пошкоджень на водопровідних мережах. 

Також фахівці завершили комплекс відновлювальних робіт на магістральному водоводі діаметром 1600 мм по вулиці Павла Скоропадського у Немишлянському районі. Начальник районної служби Павло Гладков розповів, що даний трубопровід забезпечує водопостачання мешканців декількох районів міста. Спеціаліст зазначив, що ремонт водоводу великого діаметра завжди не простий. Однак фахівці не вперше стикаються з подібними аварійними ситуаціями, є досвід складних ремонтів. Спеціалісти заздалегідь спланували комплекс дій, виконали об'ємні земляні та підготовчі роботи, провели зварювальні на технічно зношеній ділянці, перевірили стан мереж. 

“Для економії часу ремонтних бригад просимо докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце, точну адресу і надавати номер телефону заявника для уточнення”, - звернулися до харків'ян у “Харківводоканалі”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, які будинки у Харкові забезпечують водою.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися