У Харківській області завтра видаватимуть допомогу: адреси

Допомогу видаватимуть під особистий підпис

У Харківській області завтра можна отримати гуманітарну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради. 

Завтра, 14 липня 2023 року, біля ФОКу відбуватиметься видача гуманітарної допомоги жителям наступних вулиць смт Борова за графіком:

  • 08:30 - вул. Першотравнева, провул. Першотравневий, вул. Харківська, вул. Колесніка;

  • 10:00 - вул. Світла, провул. Центральний, провул. Молодіжний, провул. Харківський, провул. Московський;

  • 11:00 - вул. Московська, вул. Центральна (будинки від №1 до магазину "Надія"), вул. Підлиманська (будинки №№ 3; 5; 7).

“Допомога видаватиметься кожному особисто під підпис і фото у присутності відповідального по вулиці відповідно до списку мешканців”, - уточнили у Борівській селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що робота із забезпечення гуманітарною допомогою найбільш вразливих груп населення у Харківській області триває. За минулий тиждень, з 3 по 7 липня включно, обласний гумштаб направив у громади регіону понад 47 тонн харчових продуктів, напоїв, засобів гігієни та 8800 продовольчих наборів. Допомогу отримали в Куп'янському районі, а також направили гуманітарний вантаж до Дергачівської, Донецької, Чугуївської, Роганської, Вовчанської, Сахновщинської, Богодухівської та Первомайської громад. Жителям Первомайського та співробітникам Харківського вищого художнього коледжу передали 3230 OSB-листів. Безлюдівська громада та Національний аерокосмічний університет ім. М. Є. Жуковського “ХАІ” отримали 6 генераторів.

Читайте также