У Харкові сталася складна аварія: можуть відключити воду

Водопостачання буде призупинено лише на короткий час

У Харкові в районі перехрестя проспекту Гагаріна та вулиці Обоянської виникла аварійна ситуація на водоводі діаметром 1200 мм. Спеціалісти комплексу “Харківводопостачання” інтенсивними темпами ліквідовують аварію. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”. 

“Цей трубопровід забезпечує водопостачанням багатьох харків'ян. Зважаючи на складні ушкодження, ремонтні роботи виконуємо поетапно. Водопостачання буде призупинено лише на короткий час безпосередніх ремонтно-відновлювальних робіт”, - пояснили на компідприємстві.

Також бригади аварійно-відновлювальних робіт розпочали усунення 14 пошкоджень на міських водоводах.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що спеціалісти АТ “Харківміськгаз” проведуть ремонтні роботи в Індустріальному районі міста. У товаристві пояснили, що “Харківміськгаз” продовжує проводити підготовку газових мереж Харкова до безаварійної роботи у майбутньому опалювальному сезоні. У зв’язку із запланованими роботами 19 липня буде тимчасово припинено газопостачання споживачам. 

“Просимо всіх споживачів бути обачними і перекрити крани перед газовими приладами”, - звернулися до споживачів у товаристві.

У компанії пояснили, що підключення житлових будинків до системи постачання газу виконають після закінчення ремонтних робіт та надання доступу в усі помешкання для обстеження внутрішньобудинкової системи газопостачання відповідно до вимог Правил безпеки систем газопостачання.

Дізнатися детальніше де не буде газу, читайте за посиланням


Читайте также