У Харкові частина будинків залишиться без газу: причина

Підключення житлових будинків до системи газопостачання відбуватиметься за певних умов

Спеціалісти АТ “Харківміськгаз” проведуть ремонтні роботи в Індустріальному районі міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію компанії.

У товаристві пояснили, що “Харківміськгаз” продовжує проводити підготовку газових мереж Харкова до безаварійної роботи у майбутньому опалювальному сезоні. У зв’язку із запланованими роботами 19 липня буде тимчасово припинено газопостачання споживачам за адресами:

  • вул.Тиха – всі будинки,

  • пров.Саблєва – всі будинки,

  • вул.Новицька – всі будинки,

  • вул.Саблєва – всі будинки,

  • вул.Дробицька – всі будинки,

  • пров.Дробицький – всі будинки.

“Просимо всіх споживачів бути обачними і перекрити крани перед газовими приладами”, - звернулися до споживачів у товаристві.

У компанії пояснили, що підключення житлових будинків до системи постачання газу виконають після закінчення ремонтних робіт та надання доступу в усі помешкання для обстеження внутрішньобудинкової системи газопостачання відповідно до вимог Правил безпеки систем газопостачання.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що спеціалісти АТ “Харківміськгаз” проводять капітальний ремонт газорегуляторного пункту в Київському районі.

Вказаний пункт в одному з мікрорайонів Північної Салтівки уже понад 50 років забезпечує мешканців стабільним газопостачанням. Наразі тут проводиться капітальний ремонт - спеціалісти замінюють зношене та застаріле газорегулююче обладнання, монтують систему, яка буде стабільно регулювати тиск в газових мережах та доставляти газ до споживачів. Також відновили і саму будівлю газорегуляторного пункту.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися