У Харкові в День закоханих зникла неповнолітня

Харківські правоохоронці розшукують неповнолітню дівчину

У Харкові в День святого Валентина зникла неповнолітня дівчина. Про це повідомили в прес-службі ГУ НП в Харківській області.

За даними відділу комунікації "главку", Немишлянський відділ поліції встановлює місцезнаходження 16-річної Марини Козир. Зазначається, що заява від матері дівчини надійшло вчора, 14 лютого, о 21:50. Жінка повідомила, що близько 18:30 її неповнолітня дочка пішла з дому й зникла. Зі слів заявниці, ніяких конфліктних ситуацій в сім'ї не було.

Правоохоронці звертаються до усіх, кому відомі обставини зникнення неповнолітнього або його місцезнаходження, з проханням повідомити інформацію за телефонами: 057 293 50 40, 050 401 37 77 або іншим зручним способом.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харкові заарештували чоловіка, який знущався над сестрою. За даними суду, раніше судимий чоловік з серпня по грудень 2019 року систематично висловлював словесні образи та погрози на адресу своєї сестри, разом з якою проживає. Зазначені дії призвели до психологічних страждань жінки.


Читайте также