"Харків - це круто!" - у Харкові створили відеопроєкт до Дня міста (відео)

Харків'яни розповідають свої історії про те, що їх об'єднує з Харковом

У Харкові до Дня міста зняли 17 відео-роликів, які показують різні сторони міста харків, його мешканців та гостей. Відео доступні у YouTube-каналі Харківської міськради.

Кожен ролик починається зі слів "Харкову нашому присвячується". Герої кожного ролику "Сучасних історій" розповідають свою власну історію, яка пов'язує їх з Харковом.

Серед учасників відео - Прескорник Сергій (Біжуча борода), який відомий своїм рекордом у 1200 днів бігу без зупинки, Андрій Бесонов - чемпіон країни з мотокросу, тренерка харківських синхроністок Світлана Саїдова.

Окремі ролики присвячені самим простим харків'янам, які роблять місто кращим,  чистішим, світлішим, теплішим, комфортнішим, людям, які роблять Харків культурним та освіченим, толерантним, спортивним та творчим. Серед таких людей - і двірниця, яка 40 років працює на цій посади, і водій автобусу, який тестував власний автобус на стадії проєкту, і директор філармонії. Та багато інших.

Не оминули увагою і майстрів комунальних служб. Усіх їх поєднує одне - вони люблять Харків.

Окрім історій харків'ян, одне відео присвячене іноземцям, які хвалять Харків за чистоту, за парки, за атмосферу та за доброту людей.

Ще в одному ролику обіграна тема віку, який виповниться 23 серпня Харкову. У ньому різні харків'яни розповідають, скільки їм років - на контрасті до 367-річного міста.

Проєкт створили за ініціативи міської ради, а усі ролики розміщені на YouTube і поступово з'являються у різних соцмережах.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що харківський блогер до дня міста зробив захопливий відео-ролик, у якому показав найгарніші місця Харкова з висоти пташиного польоту.

Читайте также