Як виглядає Харків з висоти пташиного польоту (відео до Дня міста)

Глядач ніби поринає у політ разом з відео, аби роздивитися найменші деталі Харкова

У харківських соцмережах з'явився ролик, присвячений Дню міста, який традиційно святкуватимуть вже за тиждень. Автор відео - харківський блогер та відеограф Віталій Шульга, відомий висвітленням на фото та відео найбільш цікавих харківських подій і заходів. Він поділився відео у своїх соцмережах.

"Спеціальний випуск до Дня міста 2021. З днем народження, улюблене місто", - написав анонс до своєї роботи блогер.

Також у дописі Віталія сказано, що переглядати відео варто обравши найкращу якість. Блогер радить це не просто так, адже відео і правда захоплює подих. На ньому фігурує увесь Харків з висоти пташиного польоту.

picture

Під динамічну музику глядач ніби пролітає разом із камерою над усіма пам'ятками та візитівками міста: парк Горького, сквер Стрілка, Дзеркальна струмінь, парк Шевченка, Саржин Яр, набережна, Держпром та безліч інших локацій, таких знайомих і улюблених кожним харків'янином.

Звісно, не оминули у відео і знамениті харківські фонтани. Зйомку зроблено так, що глядач бачить кожну краплину води, і, здається, що може її торкнутися.

picture

У відео багато дітей, спортсменів та спортивні споруди, що знаково, адже Харків має чим похвалитися у своїх спортивних досягненнях, а в Україні має репутацію найспортивнішого міста.

Відео починається зі світанку, ранкових зйомок, поступово місто проживає цілий день і зустрічає захід сонця безліччю різнобарвних ліхтариків.

У коментарях харків'яни із захватом оцінюють ролик, дякують харківському блогеру за роботу, освідчуються Харкову у любові та кажуть, що це дивовижний подарунок не лише для самого міста, але й для його мешканців.

Нагадаємо, "Коментарі" повідомляли, що до Дня міста у Харкові готують кілька масштабних об'єктів для відкриття, на які вже давно чекають харків'яни. Серед них - світловий фонтан на проспекті Гагаріна, оглядовий майданчик Держпрому та знаменитий Харківський зоопарк, що перебуває на реконструкції вже понад 4 роки.



Юлия

19 серпня 2021, 22:48

Великолепный ролик о великолепном любимом городе!

Вова

19 серпня 2021, 14:15

Понаехали всякие и называют себя харьковчанами

Валерий

19 серпня 2021, 12:42

Хороший ролик,любим Харьков,но не все снято......и это не полный вид Первой столицы!Хай щастить!!!

Алексей

17 серпня 2021, 19:22

Только сам нелюди может так обзываться. Другое дело что действительно это так называемое строительство тво вследствие изменения обстановки надо А ролик классный хотя и не полный, Я коренной харьковчанин рад хоть маленькому показу.

Остап

17 серпня 2021, 16:44

Когда уже уберут этих нелюдей в палатках,которые загадили и гадят площадь!?

Алла

17 серпня 2021, 16:35

Молодец очень красиво

Mir87

17 серпня 2021, 15:21

Это не Харьков а кусок агитации, Где ХТЗ,Салтовка,Новый Дома и т.ди т п.

Наталья

17 серпня 2021, 14:32

Прекрасный ролик , спасибо ! Самый красивый наш город в Украине , мы его любим !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися