На Харківщині померла 100-річна жінка-ветеран

Пішла з життя Ольга Тихонівна Король

У Чугуєві померла ветеран війни Ольга Тихонівна Король, якій у червні 2021 року виповнилося 100 років. Про це розповіла Чугуївський міський голова Галина Мінаєва.

Галина висловила глибокі співчуття рідним та близьким Ольги Тихонівни та попрощалася з жінкою, яка стала справжньою легендою Чугуєва.

"Ольга Тихонівна Король прожила довге життя, наповнене різними подіями – від радісних до нещасливих. Однією з найважчих сторінок її життя стала війна. За довгі чотири роки війни їй довелося побачити багато горя і страждань – вона самовіддано рятувала та лікувала поранених. Медичну справу не полишила і в мирні роки. Протягом свого життя Ольга Тихонівна Король дбайливо зберігала пам’ять про подвиг народу в роки Другої світової війни. У червні цього року Ользі Тихонівні виповнилося 100 років. Пам’ять про Ольгу Тихонівну Король завжди житиме в серцях земляків…", - написала Мінаєва.

Інші смерті у Харкові:

 У Харкові 1 вересня на 91-му році життя помер відомий вчений Юрій Лосєв. Він був одним із провідних фахівців в області інформаційних технологій в Україні, засновником і керівником наукової школи, пов'язаної з проблемами передачі інформації в автоматизованих системах управління. Під його керівництвом випустилися 40 кандидатів наук і 5 докторів наук за спеціальністю "Інформаційні технології".

 У Харкові 29 серпня помер від інсульту Народний артист України, актор театру Пушкіна і доцент кафедри майстерності актора Харківського державного університету мистецтв ім. І. П. Котляревського Михайло Тягнієнко.

 У липні стало відомо про смерть відомого харківського вченого, одного з найстаріших співробітників Науково-технологічного комплексу "Інститут монокристалів" НАН України, професора, доктора технічних наук, головного наукового співробітника Володимира Рижикова. Вчений помер 26 липня на 82-му році життя.

 У Харкові 30 жовтня 72 року помер доцент кафедри технології конструкційних матеріалів Харківського національного технічного університету сільського господарства, колишній заступник декана факультету Технічного сервісу Василь Андрійович Полєтов.

Читайте также