У Харкові змінили маршрут двох автобусів

Харків'ян попереджають про зміни у роботі громадського транспорту

Відсьогодні в роботі одразу двох автобусів - №217 та №49, відбулися зміни. Про це повідомляє видання РЕДПОСТ, посилаючись на комунальне підприємство "Міськелектротранссервіс".

За інформацією джерела, з 22 лютого для муніципального автобуса №217 змінили як розклад, так і маршрут. Таким чином, відсьогодні цей автобус курсуватиме так:

- у напрямку зупинного пункту "Лозовенька": від зупинки "ст. м. "Ботанічний сад" по вулиці Отакара Яроша до зупинки "Канатна дорога", далі по вулиці 23 серпня до вулиці Клочківської, далі за старим маршрутом;

- у напрямку зупинного пункту "майдан Конституції": від зупинки "ст.м. "23 серпня" по вулиці 23 серпня до зупинки "Канатна дорога", далі по вулиці Отакара Яроша до проспекту Науки й далі за старим маршрутом.


Комунальний автобус №49 курсуватиме за наступним маршрутом:




Читайте також:

У Харкові та Харківській області змінили вартість проїзду у приміських автобусах. Пасажири почнуть платити за проїзд більше від початку весни цього року. Докладніше про нові тарифи на проїзд читайте у нашому матеріалі.

У Харкові до кінця 2022 року буде перекрито одну з вулиць для проїзду транспорту. Харків'яни пояснили, що тимчасові незручності пов'язані з будівництвом багатоповерхового будинку. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Харківським водіям за хамство почали проколювати колеса. Один із таких інцидентів трапився з припаркованими автомобілями біля будинку на Героїв Праці, 36. Місцеві жителі не виключають, що водіям таким чином мстять через те, що вони паркують свої машини на газоні.

Читайте также