Одна з вулиць Харкова буде перекрита до кінця 2022 року

Рух на цій вулиці перекрили ще 2020 року

Жителів міста Харків попередили про те, що проїзд вулицею Садовою буде заборонено до кінця поточного року. Про це повідомили у пресслужбі Харківської міської ради.

За інформацією мерії, на вулиці Садовій проводиться будівництво нового житлового будинку з 2020 року. У зв'язку із цим рух транспорту було тимчасово заборонено. Днями мер міста Ігор Терехов побував на місці будівництва багатоповерхового будинку та перевірив, як просуваються роботи.

"Так, поки що вулиця перегороджена, і це створює певні незручності для людей. Але, звичайно, нове житло місту теж потрібне. Ми разом із будівельниками зацікавлені в тому, щоб закінчити будівництво якнайшвидше", — зазначив Ігор Терехов.

Також, за словами градоначальника, будівельники запевняють, що до кінця поточного року будинок буде здано в експлуатацію, а проїзд для транспорту нарешті буде відновлено.

У міськраді наголосили, що рух транспорту біля будинку №7 та №9 по вулиці Садовій перекрили ще у травні 2020 року. Об'їзд даної ділянки здійснюється на вул. Маршала Бажанова, вул. Пушкінській, вул. Потебні та пров. Садовому.

Читайте також:

У Харкові з січня і до кінця 2022 року перекрили рух на одній із вулиць у Шевченківському районі. Містянам пояснили, що тимчасові незручності запровадили через реконструкцію фасаду будівлі.

• У Харкові змінили маршрут одного з муніципальних автобусів, який недавно почав працювати. У Мережі опублікували новий розклад.

• У приміському автобусі Харківської області підвищують ціни на проїзд. Як повідомив директор фірми, тарифи слід підіймати ще перед Новим роком. Проте зробити це вирішили лише у лютому. Вартість проїзду зросте одразу на дві гривні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися