Терехов провів переговори з мером Нью-Йорка

Ігор Терехов розповів колезі про поточну ситуацію у Харкові

Мер Харкова Ігор Терехов провів телефонні переговори з мером Нью-Йорка Еріком Адамсом. Про це повідомляється у прес-службі Харківської міської ради.

Харківський градоначальник розповів своєму колезі про те, що зараз відбувається у місті. Також він наголосив, що Харків цілодобово зазнає бомбардування, а в результаті постійних обстрілів, які йдуть переважно з повітря, гине мирне населення, руйнуються житлові будинки, а також міська інфраструктура.

Терехов вкотре наголосив на необхідності закриття над Україною неба. Крім того, мер звернувся з проханням посилити підтримку України.

"Я знаю, що губернатор Нью-Йорка приблизно тиждень тому підписала заборону ведення бізнесу з Росією. Таку саму ініціативу зараз готує і губернатор Пенсільванії. Тому я хотів би звернутися щодо посилення санкційного тиску і з боку такого мегаполісу, як Нью-Йорк", - сказав Ігор Терехов.

Ерік Адамс тим часом заявив, що Нью-Йорк підтримує Україну та готовий надавати українцям необхідну допомогу. Також мер зазначив, що на сьогоднішній день у Нью-Йорку проживає близько 150 тис. українців.

Читайте також:

• У Харкові снаряд потрапив до притулку для тварин. В результаті було зруйновано кілька вольєрів. Під завалами загинуло кілька собак. На момент влучення снаряда в притулку знаходилося майже 300 тварин.

• Під час війни у Харкові безвісти зникла жінка. У поліції Харківської області повідомили, що харків'янка мала відправитися на своєму авто у бік міста Кам'янець-Подільський, але зв'язок із нею перервався. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 

Читайте также