Що буде з метро Харкова на новорічні свята

З 18 грудня посадка до вагонів поїздів Салтівської лінії буде обмежена

У зв’язку з проведенням масових заходів на станціях Харківського метрополітену, з 18 грудня по 7 січня, буде тимчасово обмежена посадка до вагонів поїздів, що курсують Салтівської лінією метрополітену. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського метрополітену.

У напрямку від станції "Історичний музей" до станції "Героїв праці" не буде відбуватися посадка у останній (п’ятий) вагон.

У напрямку від станції "Героїв праці" до станції "Історичний музей" не буде відбуватися посадка у перший вагон.

"Просимо вас враховувати вказані зміни та рівномірно розміщуватися по платформі під час користування Салтівською лінією метрополітену", – зазначили у комунальному підприємстві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Окупанти вдарили по Харківщині десятьма ракетами – Синєгубов

Масований обстріл України 16 грудня.

На місцях влучань працюють всі профільні служби.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про ситуацію у Харківській області станом на 10:30 в етері національного телемарафону.

Очільник області зазначив, що через обстріли пошкоджені об’єкти критичної інфраструктури, енергетики та фахівці ДСНС працюють на місцях влучань. Попередньо – без постраждалих.

У місті Харків світла немає, по області – є перебої. Працюємо на відновленням електропостачання.

"Ми розуміємо, що частково у нас спрацювала автоматика, і було відключення електроенергії для того, щоб унеможливити ще більші пошкодження через перепади напруги", – зазначив начальник ОВА.

У Харкові та області через знеструмлення виникли проблеми: подробиці

Метро працює у місті лише як укриття.

Через ранковий обстріл Харкова та області рашистами знеструмлений Харківський метрополітен, а також є проблеми з відправленням потягів "Укрзалізниці".

Харківський метрополітен о 09:19: "Шановні пасажири! Тимчасово припинено рух лініями Харківського метрополітену. Приносимо вибачення за тимчасові незручності!"

Харківський метрополітен о 10:05: "Шановні харків’яни! Незважаючи на зупинку руху поїздів усі станції Харківського метрополітену працюють у якості укриття".

"Укрзалізниця" о 09:41: "Через пошкодження енергетичної інфраструктури низка залізничних дільниць у Харківський, Кіровоградській, Донецькій та Дніпропетровській областях знеструмлена.

Наразі пасажирські електропоїзди у цих регіонах прямуватимуть під резервними тепловозами. Зберігайте спокій, слідкуйте за оновленнями інформації на офіційних каналах Укрзалізниці та вокзалах. Посадка та висадка триває через підземні переходи".

Читайте также