Окупанти вдарили по Харківщині десятьма ракетами – Синєгубов

На місцях влучань працюють всі профільні служби.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про ситуацію у Харківській області станом на 10:30 в етері національного телемарафону.

Очільник області зазначив, що через обстріли пошкоджені об’єкти критичної інфраструктури, енергетики та фахівці ДСНС працюють на місцях влучань. Попередньо – без постраждалих.

У місті Харків світла немає, по області – є перебої. Працюємо на відновленням електропостачання.

"Ми розуміємо, що частково у нас спрацювала автоматика, і було відключення електроенергії для того, щоб унеможливити ще більші пошкодження через перепади напруги". – зазначив начальник ОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові та області через знеструмлення виникли проблеми: подробиці

Метро працює у місті лише як укриття.

Через ранковий обстріл Харкова та області рашистами знеструмлений Харківський метрополітен, а також є проблеми з відправленням потягів "Укрзалізниці".

Харківський метрополітен о 09:19: "Шановні пасажири! Тимчасово припинено рух лініями Харківського метрополітену. Приносимо вибачення за тимчасові незручності!"

Харківський метрополітен о 10:05: "Шановні харків’яни! Незважаючи на зупинку руху поїздів усі станції Харківського метрополітену працюють у якості укриття".

"Укрзалізниця" о 09:41: "Через пошкодження енергетичної інфраструктури низка залізничних дільниць у Харківський, Кіровоградській, Донецькій та Дніпропетровській областях знеструмлена.

Наразі пасажирські електропоїзди у цих регіонах прямуватимуть під резервними тепловозами. Зберігайте спокій, слідкуйте за оновленнями інформації на офіційних каналах Укрзалізниці та вокзалах. Посадка та висадка триває через підземні переходи".

Харків та Харківська область вибухи: не ігноруйте сигнал тривоги

Зараз у Харкові та Харківській області, як і по всій Україні оголошена "повітряна тривога". Українців закликають знаходитися в укриттях та не ігнорувати сигнал тривоги.

Деякі очільники обласних військових адміністрацій повідомляють про ракетну небезпеку та пуски ракет. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов написав у своєму телеграмі:

"Увага, шановні жителі Харкова та області: не ігноруйте сигнал повітряної тривоги! Під час повітряної тривоги перебувайте в укриттях".

Нагадаємо, що вчора Росія обстріляла Харків та область ракетами С-300. "Приліт" стався на складських приміщеннях одного з підприємств у Холодногірському районі.

ОНОВЛЕНО:

Олег Синєгубов о 09:03: "Окупанти завдали 3 удари по критичній інфраструктурі Харківщини. За попередньою інформацією, постраждалих немає".

Ігор Терехов о 09:07: "У Харкові другий день поспіль вибухи. Попередньо під ракетним ударом інфраструктурний об’єкт. Можуть бути проблеми з електропостачанням. Будьте обережні та знаходьтесь в укриттях".

Олег Синєгубов о 09:20: "Є влучання у об’єкти критичної інфраструктури в Чугуївському районі. Попередньо - без постраждалих. Можливі перебої із електропостачанням".

Ігор Терехов о 09:32: "Харків знеструмлений, але працюють усі "Пункти Незламності", де можна зігрітися, підзарядити телефон, там є гарячий чай та інтернет. Вистоємо та переможемо!".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися